(Tiếng Việt) CHUẨN BỊ KHÁNH THÀNH CHUNG CƯ LE CAPITOL THÁI THỊNH – ĐIỂM NHẤN CAO TẦNG TRUNG TÂM QUẬN ĐỐNG ĐA (09/11/2020)

On this last occasion of 2020, Sunjin Vietnam architects and engineers again eagerly awaited the official inauguration of Le Capitol Apartment project at 27 Thai Thinh (Dong Da, Hanoi), a common project. Highlights, high standard of living between the center of Dong Da district and Hanoi capital.

After nearly two years of construction, the Le Capitol Apartment project at 27 Thai Thinh (Dong Da, Hanoi) is currently finishing the final stages, expected to be inaugurated and put into use soon. this end of 2020. Possessing a prime location, the Le Capitole project is designed to function as an office building combined with an apartment hotel for rent by the investor of Hanoi Housing Development and Investment Joint Stock Company.

The facade of the building with the subtle architectural concept “selectively” the lines and proportions of the “noble” Neoclassical architecture

Leading the design by Sunjin Vietnam Joint Venture Company, with Neo Classic architecture, brings a subtle architectural concept to “selectively” the lines and proportions of “noble” New Classical architecture with Modern techniques – technologies and materials, bringing a synchronous multi-function complex structure, become a distinct high-rise highlight on Thai Thinh street as well as the central area of ​​the district. Dong Da.

Although located in the vibrant service center of the center of Dong Da district, convenient to move to the capital’s educational and entertainment venues, the work is still researched and designed to organize synchronous space. including many service facilities such as supermarket, restaurant, luxury cafe, modern gym, 4-season swimming pool, 3 basements with 400 parking spaces … especially luxury apartments. high standard.

The main hall space of the project also has a hint of the New Classical language, which is in the final finishing process

The service, commercial and community spaces inside the building are in the process of being completed

To ensure comfort and safety for residents, the project is also designed with 05 modern elevators to meet high standards (33 apartments / lifts), 2 stairs for moving and emergency exit, modern fire protection system according to international standards.

The hallway and hallway spaces are optimally organized for natural ventilation and lighting

Smart design, optimized from the floor plan, allows optimal ventilation in both horizontal and vertical directions. At the same time, the apartments with diverse areas from 56.3m2 to 93.9m2, with many views overlooking the breathtaking landscape of the outside, are designed for “flexible” dividing interior spaces, allowing expansion or closing. sealed functional rooms for many purposes at different times, as well as optimizing the microclimate organization, especially natural lighting and ventilation.

Interior design works with many open sides to access to the natural landscape, at the same time applying a flexible, optimal solution for the organization of micro-climate, natural ventilation and lighting.

Typical floor plan of the work